"Berätta lite om dig själv! Vem är du?"

Uppmaningen/frågan har länge provocerat mig, den provocerar mig än då; det är inget jag eller någon annan kan svara på egentligen. Visst man kan ge sin egen version av sig själv, men andra kanske inte upplever en så. Vem man är beror på vem det är som tolkar en, och vilka resurser som finns tillgängliga för en själv och andra just då.
 
Men jag kanske har missuppfattat uppmaningen/frågan??? Jag kan ju ha lätt för att ta saker och ting bokstavligt ibland, speciellt när jag inte förstår vad människor vill ha för svar och vad jag ska förmedla. Vilken sorts självkännedom behöver jag ha??? Vilka "teman" och annat ska jag försöka förmedla osv???
 
Jag är ju så mycket och så lite samtidigt! Bättre för mig att fråga någon mer specifik och öppen fråga. Kanske vad jag drömmer om, längtar till/efter, tycker om och inte, vad jag har för tankar om vissa saker, vilka åsikter jag har osv.
I huvudet på Kexet | Bikt, Budskap, Exempel, Insikt, Inställning/Attityd, Redogörande, Självkännedom, Tankar | | Kommentera |
Upp