En liten förklaring om mig

Jag är ju autistisk, vilket betyder att det sociala samspelet inte kommer eller är naturligt för mig.
Jag föredrar också att umgås med dem som verkar ha en mer hälsosam livssil då jag har en rädsla för att vara/bli överviktig eller få fetma osv.
Samt har svårt för människor med en brun eller svart etnicitet.
 
Jag är väldigt lättpåverkad, både åt rätt och fel håll, därför vill jag ha mer hälsosamma influencers.
Jag är lat och vill äta de mer goda och onyttiga osv; därför jag får typ utbrott ibland på min partner om vår kost och träning av frustration att jag känner att jag inte lever så som jag bör för att komma närmare mina hälsomål; blir/är väldigt ledsen över att kläder blir/är för små och så.
Samt får ont i kroppen när jag inte tränar regelbundet och varierat.
 
Jag vet att min kost och träning är mitt ansvar, vilket också blir en frustration när jag inte har en förmåga att säga ifrån om det onyttiga, komma med förslag som är både god, går bra med min mage och är nyttigt; samt som också min partner vill och kan äta.
 
Samt att jag inte riktigt vet hur jag ska träna varierat; vilka övningar jag ska göra på gymmet så att de muskler som behöver tränas så att jag inte får ont osv är också en frustration.
 
Jag blir också för lätt upplukad i serier, eller distraherad med annat så att jag glömmer bort att ens ta en promenad, vilket också gör mig frustrerad i samband med mina hälsomål.
I huvudet på Kexet | Bikt, Budskap, Fysisk ohälsa, Insikt, Inställning/Attityd, Känslor, Psykisk ohälsa, Redogörande, Sjukdom, Självkännedom, Tankar, Träning, Upplysning | | En kommentar |
Upp